Модне чоловіче пальто для осені

14 Августа 2018 21:25



Пальто, це верхній одяг у якому чоловік виглядає справжнім джентльменом – стильним та елегантним. Крім того, це ідеальний варіант для ранньої весни чи осені. Носити пальто комфортно в дощову та прохолодну погоду. Про те, які є види такого одягу та як правильно підібрати модне чоловіче пальто, йтиме мова в даній статті. А купити стильні брюки чоловічі та інший потрібний одяг легко та дешево на https://bolf.ua/ukr_m_Чоловічий-одяг_Штани-чоловічі-1898.html

Види
Пальто – це верхній зимовий або демісезонний одяг з довгими рукавами. Відносно довжини, воно може бути коротким з подолом до середини стегна та довгим, з подолом нижче коліна.

Для того, аби мати поняття стосовно того, яке пальто краще придбати, потрібно знати 6 класичних видів такого одягу:

1. Честерфілд. Особливості крою: однобортне, на талії немає чітких швів та стрілок, лацкани короткі та загострені, кишені прямі, немає манжетів, ззаду є один невеликий розріз, деякі моделі мають м’який оксамитовий комір.

2. Коверт. Особливості крою: однобортне, лацкани загострені, довжина до колін, ззаду є розріз, окрім двох стандартних кишень зверху є ще дві додаткові та одна нагрудна, вельветовий комірець. Візитною карткою такого виду є колір. Пальто крою конверт шиють переважно у темно-зеленому стриманому кольорі. Це робиться з тією метою, щоб не помітно було забруднень.

3. Тренч. Особливості крою: двобортне, 6 ґудзиків, ззаду є шліц, рукав широкий, на манжетах є ремінь, на плечах еполети, захисний шматок тканини на грудях, пояс.

4. Класика. Особливості крою: двобортне, 6-8 ґудзиків, верхні ґудзики розташовані далі одна від одної, ніж нижчі, крайні верхні ґудзики не застібають, загострені лацкани, немає поясу, пальто щільно прилягає до талії.

5. Ольстер. Особливості крою: довге, 6-8 ґудзиків, високий комірець, на краях пальто є товста обстрочка, кишені та манжети нашиті зверху, виготовлено із цупкої твідової тканини.

6. Поло. Особливості крою: на талії є пояс, 6-8 ґудзиків, кишені нашиті зверху, комірець та лацкани інколи мають додаткові накладки. Зовні дуже схоже на «ольстер», але виготовляється з шерсті та має жовто-коричневий чи золотавий колір.

Матеріал
Якщо ви хочете аби пальто слугувало довгі роки та не втрачало привабливого зовнішнього вигляду, придбайте виріб з натуральної шерсті. Зрозуміло, що вартість такого виробу не буде низькою. Якщо бажаєте зекономити, то можна купити пальто чоловіче з синтетичних матеріалів, однак воно дуже швидко зношується та не гарантує добрий захист від холоду та вологи.

Ще один популярний матеріал для виготовлення – кашемір. Кашемірове пальто дуже тепле та м’яке. Щодо недоліків, то основним є ціна. Вона може бути й в декілька разів вище, ніж у виробу з шерсті. Оптимальним варіантом буде придбання пальто, виготовленого з суміші шерсті та кашеміру. Крім того, звертайте увагу на колір та довжину. Для нашої дощової осені та глибоких калюж довге та світле пальто буде вкрай непридатним. Краще обирати варіанти середньої довжини сірого, чорного, синього чи темно-зеленого кольору.

14 Августа 2018 22:07

Чёрное S: потому что это другой язык нежели русский.
еще есть белорусский язык, тоже славянская группа языков. Можете в целях развития знаний посмотреть еще болгарский, сербский и др.

представьте себе что в мире существует не два языка.

14 Августа 2018 22:08

У нас на проекте уже пошла реклама одежды?

14 Августа 2018 22:08

Katerinka Y: представляю что сейчас начнется касательно вашої інформації викладеною українською

14 Августа 2018 22:29

Чёрное S: По-перше. Не пам'ятаю аби ми переходили на "ти". Про етику спілкування не завадило б прочитати Вам. Особливо з незнайомими людьми.

По - друге, щодо кирилиці - вона є базою для більш ніж 100 мов, у тому числі - слов'янської групи

По - третє, до речі про м'язи. "язык" - це російською.
українською - мова.

5 Сентября 2018 15:14

Katerinka Ya писал(а):


Крім того, звертайте увагу на колір та довжину. Для нашої дощової осені та глибоких калюж довге та світле пальто буде вкрай непридатним. Краще обирати варіанти середньої довжини сірого, чорного, синього чи темно-зеленого кольору.


Действительно, если пальто будет светлого цвета и большой длины ,то в химчистку его прийдется сдавать каждые 2 недели )) Осень у нас суровая и в дождливую погоду лучше подойдет камуфляжный военный костюм, но никак не модное пальто светлого цвета с низкий подолом ))
Последние сообщения:
Мы в социальных сетях!